Foto impressie MAGIM TIEL Sponsorloop zaterdag 20-08-2022

Foto impressie MAGIM TIEL Sponsorloop zaterdag 20-08-2022

Utjapan terima kasih

Nog nagenietend van vorige week met het overweldigende succes van de sponsorloop en de koek-box-verkoop gaan we vandaag na ruim 2,5 jaar weer starten met de kindernevendienst. Dank aan onze lieve Heer voor Zijn inspiratie en de kracht om de start weer te maken en Zijn liefde en goedheid te mogen ervaren.

Dank aan alle tantes / oma’s en opa’s voor de sponsoring van alle djadjan-djadjan voor de koek-box-verkoop.
Dank aan alle vrijwilligers voor alle hulp in de voorbereidingen én op de dag van de sponsorloop zelf.
Dank aan Stichting Buah Hati voor haar samenwerking en haar financiële bijdragen.
Dank aan alle sponsoren en aan alle gulle gevers
Dank aan alle kinderen welke meegedaan hebben met de sponsorloop, we hopen dat jullie een sportieve en gezellige dag hebben gehad en zullen blijven komen naar onze kindernevendienst. Maar ook dank aan de nieuw opgerichte werkgroep;  Werkgroep MAGIM Tiel: Zeffrey Siwabessy, Virginia Telehala, Jennifer Groenhuijzen, Nancy Talapessy, Kimberly Brands- Wattimena en Frency Metiary. Dank voor jullie enthousiasme, input en liefde voor de MAGIM! Laten we samen blijven stralen tot Gods eer!

Dankzij allen zojuist genoemd, delen we u mede dat de opbrengst €2.875,- is.
Mocht u uw bijdrage nog willen leveren aan de MAGIM, kan dat altijd.

We wensen u Gods Rijkelijke Zegen toe.
MAGIM Tiel

 

Oproep GIM – Pusat KINDOK

Hebt u kerkactiviteiten van uw gemeente, kerkenraad, PIKIM, MAGIM, Kindernevendienst e.a. Stuur een kort activiteit tekst en een aantal foto’s en korte video opnames. Webredactie plaats het op de GIM website, www.geredjaindjilimaluku.nl, met de hoop dat andere gemeentes ook hen kerkactiviteiten stuurt. Terima kasih!

Stuur uw bestanden naar content@geredjaindjilimaluku.nl of neem contact met GIM Pusat Kindok mobiel 0642947035, fpattipeilohy@gmail.com