Zondag 29 mei 2022 Benefiet Concert ter ere van Ds. Chris Tamaela

Zondag 29 mei 2022 Benefiet Concert ter ere van Ds. Chris Tamaela

Livestream zondag 29 mei 2022 Benefiet Concert ter ere van Ds. Chris Tamaela

Djemaat/Gemeente: GIM Amsterdam “ Gunung Batu”

Doel:

Deze zangdienst is een benefietconcert ten bate van het gezin van wijlen ds. Chris Tamaela. Met de opbrengst willen we hen (eenmalig) financieel ondersteunen voor het wind- en waterdicht maken van hun nieuwe woning.

Achtergrondinformatie:

Door het onverwachte overlijden van haar echtgenoot, is mevrouw Tamaela (usi Fenny) en haar gezin genoodzaakt om de docentenwoning van de UKIM te verlaten.

Usi Fenny is reeds gestart met de bouw van een eigen woning, echter zijn haar financiële middelen niet toereikend om de bouw voort te zetten. De fundering, muren en dak zijn gedaan maar de woning is hiermee nog niet af.

Denk aan plafonds, kozijnen, deuren, ramen etc. GIM Amsterdam Gunung Batu en veel Molukse gelovigen hebben altijd een zeer hechte band gehad met ds. Chris Tamela en zijn gezin. We willen usi Fenny met de opbrengst van dit benefietconcert de mogelijkheid geven, met haar gezin, een nieuwe start te maken.

Aan dit benefietconcert werken geheel belangeloos mee:

Fred Anindjola – Judith Molle-le Noble – Pdt. Zeth Mustamu – Pdt. Verry Patty – Peter Lengams – Ds. Victor Lekatompessy – Hannah Tuwanakotta & Chaka Laisina – Jongeren Gunung Batu – Pascha Talany & Ronald Lahallo – Combo PELUSOPA (Otek Lumalessil, Willem Pelupessy, Johnny Pattipeilohy en George Sopacua ) – Dwight Dissels & Chaka Laisina – Friends of Gospel (Sabine Dissels-Tulaseket en friends)

Badan Madjelis Geredja

Djemaat GIM Amsterdam

0 Reacties

Laat een reactie achter